január 2018

Pályázat háziorvosi szolgálat/háziorvos munkakör betöltésére

Nagyalásony Község Önkormányzata a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A § alapján pályázatot hirdet háziorvosi szolgálat/ háziorvos munkakör betöltésére.
A munkakör betölthetőségének időpontja: A munkakör a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.
A pályázat benyújtásának határideje: 2018. április 15.

Felhívás élelmiszer vegyeskereskedés üzemeltetésére

Nagyalásony Község Önkormányzata 2018.04.01. napjától üzemeltetésre meghirdeti a tulajdonában lévő
(Nagyalásony, Kossuth u. 37.) ingatlant élelmiszer-vegyeskereskedés céljából.
Érdeklődni: 30/259-0226
Pályázat benyújtásának határideje: 2018.03.01.

Bögrével a kézben – forralt bor főző party

Évek óta visszatérően van jelen a nagyalásonyiak életében forralt bor főző parti. Hiánypótló jelleggel, a karácsonyi ünnepkört követő csendes év eleji téli időszakot kívánta megtörni az első ilyen rendezvény indításával Csöngei Gábor polgármester. Ennek már hat éve. Az összejövetel azóta hagyományossá vált, egyre többen kívánkoznak ki ezen a napon a Ludas-tó melletti szabadidőparkba, legyen bármilyen hideg is.

Meghívó - forralt bor főző parti

Az egész évet átölelő kulturális és szórakoztató lakossági programok körébe illeszkedik a tél derekán Nagyalásony Község Önkormányzata által megszervezett forralt bor főző parti, melyre szeretettel várnak minden nagyalásonyi lakost és vendégeiket. A rendezvény célja a kikapcsolódás lehetőségének megteremtésén túlmenően az elmúlt évek hagyományainak felelevenítése és a közösségi összetartozás erősítése.

Karácsonyi ajándékcsomag

Nagyalásony Község Önkormányzatának Képviselő testülete ajándékcsomaggal kívánt a nagyalásonyi családoknak boldog karácsonyi ünnepet.