december 2017

Pályázat háziorvosi szolgálat/háziorvos munkakör betöltésére

Nagyalásony Község Önkormányzata a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A § alapján pályázatot hirdet háziorvosi szolgálat/ háziorvos munkakör betöltésére.
A munkakör betölthetőségének időpontja: A munkakör a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.
A pályázat benyújtásának ideje: 2018. január 31
 

Megérkezett a Mikulás!

Nagyalásonyba érkezését pontosan december 5-ére jelezte a Mikulás, mely hírnek a hallatára összegyűlt gyereksereg várta. A biztonság kedvéért nem érkezett egyedül, a mellőle elmaradhatatlan krampuszlányt magával hozta segédnek. Sok dolga nem akadt, mert rossz gyerek bárhol előfordulhat, de a mi falunkban ilyet biztosan nem talál.

Ünnepi üdvözlet

Nagyalásony Község Önkormányzata nevében
Áldott, Békés, Karácsonyi Ünnepeket
és
Egészségben, eredményekben gazdag,
Boldog Új Esztendőt kívánok

Csöngei Gábor sk.
polgármester

Karácsonyi dallamok hangulatában

Az adventi készülődés jegyében Nagyalásony Község Önkormányzata szervezésében másodszor adott színvonalas, különlegességnek számító koncertet az Allegro Alapfokú Művészeti Iskola. A koncerten diákok és pedagógusok együtt és külön fellépve mutatták meg tudásukat hangszereiken. Mészáros Adrián énekes örökzöld karácsonyi dalok előadásával színesítette az ünnepi rendezvényt.

Gyertyagyújtás advent első vasárnapján

Fellobbant az első gyertyaláng advent első vasárnapján a nagyalásonyi evangélikus templom szomszédságában. Akik meggyújtották, Pethő Judit evangélikus lelkész, Baráth Julianna református lelkipásztor és Árus-Kovács Gábor plébános voltak.

Az ünnepi rendezvényt hideg időben, ámde kellemes hangulatban sikerült lebonyolítani. Szervezője ezúttal is a hagyományt Nagyalásonyban útjára indító Csöngei Judit vállalkozó volt.

Megbecsülés az időseknek

Az idős emberek a jelenben is fontos szerepet töltenek be a falu életében, tudásukat, tapasztalatukat megbecsülés övezi. – fogalmazott köszöntőjében Csöngei Gábor polgármester. Nagyalásony Község Önkormányzatának szervezésében az Idősek napi rendezvényen november 17-én helyi és meghívott fellépők szórakoztatták produkcióikkal a nyugdíjas korú lakosokat.

Meghívó - Karácsonyi dallamok adventi koncert

Karácsonyi dallamok adventi koncertet szervezett Nagyalásony Község Önkormányzata, melyre minden érdeklődőt szívesen látnak.

Időpont: 2017. december 12 (kedd) 17 óra
Helyszín: Nagyalásony, Kinizsi Pál Általános Iskola
 
Fellépők:
Az Allegro Művészeti Iskola tanárai és diákjai
Mészáros Adrián